Жената ТЕЛЕЦ е родена между 20 Април – 20 Май

Нея я направлява Венера, така че тя знае всичко за изкуството на любовта без помощта на книги. Когато невинно кръстоса краката си изпраща сексуални сигнали на всеки мъж в стаята. Ако наистина иска да заинтересува някой мъж, тя просто задвижва своята еротична антена в негова посока. Ако мъжът не е мъртъв, той би реагирал. Тъй като тя е чувствена, привлича всички мъже към себе си, но докато привлечените са много, избраните са малко. Тя изглежда доста обикновена за такова бързо завладяване, но се осланя на своята интуиция при избора на потенциален любовник и това може да бъде сложно и дълбоко. Сърцето й има своите закони.

Ще каже точно това, което мисли, тя може да счупи порцелан в главата ви само поради подозрения. Жената Телец знае какво иска и нейната упоритост може да стане неразумна. Когато преследва нещо и е решила да го получи, даже ако трябва да плаче, да заплашва или да хвърля предмети. Ако сте свързани с жена Телец, пригответе се да се предадете или да избягате. Ядосана, тя е лош враг. Може да използва всякакво оръжие, за да си отмъсти. От друга страна тя толкова желае да дава, колкото и да получава. Лесно се афектира. Отговаря инстинктивно на откровенността на другите. Осланя се на своите чувства. Някои хора правят грешка като подценяват нейната интелигентност, защото тя не е от типа, който се изявява в социална насока.

Има рядка форма на интелигетност: тя знае, че да откриеш истината трябва да вярваш на своята интуиция. Тя е практична и не е идеалист. Няма да я видите да тъгува за някой герой от киното, когато някой много по-достижим мъж стои редом с нея. Не вярва в платоничната любов. За нея любовта съществува само редом с физическото привличане. Когато е млада, жената Телец е жадна да научи за живота и мъжа. Който може да я научи има най-добрия шанс да я спечели.

Обаче колкото повече научава за мъжете, толкова по-внимателна става при избора си на любовник. Тя си съставя критерии и ако мъжа не им отговаря, не му позволява да стигне далече. Тя е чувствена жена и ако някой не я задоволява не се чувствува виновна, че поглежда другаде. Не се опитва да направи сексуалните си нужди рационални. За нея е достатъчно, че тези нужди съществуват.

Жената Телец се облича добре, с вкус, но не екстравагантно. Тя знае как да купува в рамките на един бюджет и да получи най-много за това, което харчи. Обича бижутата. Често носи обеци, пръстени, а най-много обича огърлици. Вратът и шията й са много чувствителни и обожаването на тази област и носи удоволствие. Цени лукса. Един мъж, който може да я държи облечена в кожи и украсена със скъпоценности, да я заобикаля с всички видими знаци на благосъстоянието ще запази сърцето й завинаги.