Заек | Китайски хороскоп

35284
  • Всички родени през 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011 са Заек

desc_rabbitТой е надарен, умерено амбициозен, приятен за компания, дискретен и най-важното – добродетелен. Зайците обичат обществото и обществото ги обича. В много случаи при повече вглеждане се оказват повърхностни, макар че могат да изучат нещо из основи само, за да блеснат в нечии очи. Обичат комфорта и домашния уют, отхвърлят всичко, което би застрашило тяхната сигурност. Разумни по природа, предприемат една или друга крачка след внимателно обмисляне на всички възможни варианти. Има вероятност да преуспеят в търговията, да бъдат добри адвокати, успешно да развиват политическа или дипломатическа кариера. Жените под този знак ще блестят във всички занятия, които изискват добър вкус, контактност, представителност.

Родените в годината на Заека са щастливци. Те са скромни, сдържани, добродетелни. Говорят добре и умеят да ценят себе си. Сред многото достойнства имат и недостатък – те са повърхностни. Обожават светските събирания, понякога сплетничат, но го правят тънко, внимателно и тактично. Те обичат да приемат гости, държат се светски, някои биха ги нарекли сноби. Педантични са и суетни. Те са консервативни, ненавиждат всичко което може да предизвика усложнения в живота им. Във финансово отношение винаги са щастливи. Ловки в бизнеса, добри спекуланти и сключват винаги изгодни договори. Имат успех в търговията, правото или в дипломатическата кариера.

Родените в годината на Заека обикновено не излизат лесно от релси. Те са спокойни и невъзмутими. В тях има повече сантименталност отколкото истинска чувствителност. Малката им лична неприятност ги разстройва повече от големите беди на другите. Могат да заплачат по незначителен повод, но бързо им минава. Меланхолията на жените родени в годината на Заека е нарицателна. Те са едновременно светски и скромни.

Родените в годината на Заека са услужливи към тези които обичат. Даже кантарът леко се накланя в полза на приятелите за сметка на семейството.

Добра партия за хората родени в годината на Заека са тези родени под знака на Овцата. Подходящи са също и родените в годината на Кучето и Глигана. Трябва да се избягва знака на Плъха.

Известни Зайци са: Катерина Медичи, Сталин, Фидел Кастро, Алберт Айнщайн.