Кефи ме, става за секс, но иначе адски много ме дразни – любов или секс? А може би подобна дилема изобщо не съществува? Нужно ли е да обичаш някой, за да правиш секс с него? Отговорът на тези жени е – не! Често те може би минават за авантюристки или жени с мъжка психика. Еманципацията отвори нови неподозирани хоризонти през жените и желанията им. Сега не само мъжът е в ролята на ловец, често той е избраният, плячката, която пада в капана на женската суета и желания. Той е преследван и гонен. Повече от всякога днес, всеки от нас – жена или мъж – трябва да е готов да играе различна роля – да бъде ловец, но и да знае кога да се “предаде” и да бъде уловен. Една безкрайно завоалирана и сложна игра, но интересна, предизвикателна и възбуждаща.

Сексът е полезен и ревитализиращ, особено ако има химия, достатъчна за да се повъргаляш с някой, после да си вземете заедно душ и с който няма нужда да си казвате каквото и да било. Просто сте се надушили, феромоните са проработили, телата са настръхнали и времето поне една нощ не е било проспано напразно. Грешен ход би било да се влюбите в подобен мъж или да искате да излезете заедно на вечеря. Просто си го дръжте на stand by в телефона като “приятел за SEX”, ако сте красива, той не би имал нищо против да играе тази роля, а и ако е достатъчно умен, ще знае още, че не може да играе никаква друга освен тази.

Не е нужно да търсите пълноценна връзка на всяка цена. Емоцията рядко може да се побере в една улегнала, традиционна връзка. Да споделяте хубави моменти, да имате тръпка, да е събудено любопитството и желанието ви, е нужен просто един галантен и забавен мъж, който иска да бъде поне за малко част от живота ви. Не отказвайте да експериментирате, бъдете любопитни, дори и малко на ръба, но все пак верни на желанията си.

Сексуалното привличане и химията са нещо съвсем различно от чистата и споделена любов. Сексът е магнит и подходящия човек просто го “надушваме”, той е неустоим и притегателен. Хем ни бърка дълбоко в душата, хем знаем, че с такъв човек нямаме никакво бъдеще, той дори не е за нас. Но близостта с него е запомняща се, изпълваща и удовлетворяваща.