Жената БЛИЗНАЦИ е родена между 21 Май – 20 Юни

Някои мислят, че е неправилно да се опитват да решават проблемите на други хора, като им предлагат свои решения, но не и жената Близнаци, която обича да анализира положението, да разглежда причините и да дава съвет.

Тя лесно се сприятелява, но не винаги иска дълга връзка или здраво приятелство. Винаги може да изпрати бърза приятна бележка, да се обади навреме по телефона, да каже подходящ комплимент. Тя би носила сърцето на ръката си, така че всеки приятел да го види, но никой да не го притежава.

Непрекъснато търси нови начини да изразходва натрупаната си енергия. Тя може да отиде някъде при моментно решение без да претегля минусите и плюсовете и често взема решения по същия бърз начин. Разчита повече на своя рефлекс отколкото на разсъдъка си. Намира, че е твърде трудно да се преследва една цел, защото нейните интереси са насочени вече към следващата, нищо не я интригува повторно… Като резултат тя често се чувства дезорганизирана. Щом стигне до средата започва нещо ново, жадна да открие неоткрития път, който обещава толкова много любопитни неща, силно емоционална, тя може да бяга от град “a” до град “я” в същото време, когато другите пътуват от “a” до “б”.

Сексуалните желания на жената Близнаци

Тя не се нуждае от специално място и специални уговорки. Задната седалка на колата, в местното кино или даже място на балкона в местния кинотеатър са напълно достатъчно. Нейните основни изисквания са любовник, който да й даде достатъчно време, защото тя не обича да бърза.

Австралийският модел Миранда Кър, която има в хороскопа си планетата на красотата Венера в Близнаци, доказва колко атрактивност и чар има в този знак.

Любовното й настроение може да се промени със светкавична бързина, особено ако мъжът започне твърде силно. Тя иска своя собствена скорост на развитие и се противопоставя на любовник, който се опитва да ускорява нещата към бърза развръзка. Може да охлади кръвта на всеки мъж. Позволете на настроението й да се развие, защото тя обича цялата игра – от словестното ухажване и чувствената възбуда до кулминацията. Ще се отплати за вашето търпение със собствен дял сексуална изтънченост и това е всичко, което един мъж би желал.

Но любовник, който би искал да запази нейния интерес по-дълго време трябва да знае, че освен сексуално удоволствие жената Близнаци търси идеал. Взаимоотношенията за нея са общност, която включва физическо и чувствено, романтично и практично. Тя е често агресор. Последните изследвания показват, че сексуалната агресивност на жените не отблъсква мъжете. Мъжете харесват откритите домогвания. Заведете я на пикник и ще видите, че тя може да носи хубаво пухкаво одеало и възглавница. В крайна сметка няма смисъл да се яде на коравата студена земя.

Тя никога не се срамува от поведението си, защото се съобразява само със себе си.