Дневен хороскоп – прогноза за всички зодии

11067

Дневен Хороскоп

Фраза на деня – “Грешно е да се смята, че това което не разбираме обезателно не е правилно” Ганди

hj1

ОВЕН – В този момент вие очаквате разрешаване на важен за вас финансов въпрос, очаквате дългобавени плащания, но не бързайте, все още има пречки, които ще трябва да преодолеете. Последните дни сте прекарали далече от вашата нормална среда и все още нямате настроение да се върнете в нея. Емоции и непреодолими желания бушуват във вас. Държите се странно и е най-добре да отложите планираните си ангажименти за следващите дни.

хороскопиеротичен | асцендент Овен

hj2

ТЕЛЕЦ – Днес вие сте пълни с ентусиазъм, сила и желание за реализация. Очаквате подкрепа от колегите си, както и разбиране от страна на тези около вас. Имате реален шанс да “блеснете” и да бъдете забелязани, но не рискувайте твърде много да се радвате на резултата, все още има много преди финалната права. А и не сте застраховани нещо да се обърка именно в последния момент.  

хороскопиеротичен | асцендент Телец

hj3

БЛИЗНАЦИ – Последните дни и днес са много важни за поемането на коренно различна посока в живота ви. Тя е свързана с нов стил на работа, привличане на нови бизнес партньори, нови проекти от които вие сте въодушевени. Семейните ви дела ангажират твърде много от времето ви и са източник на неприятности.

хороскопиеротичен | асцендент Близнаци

hj4

РАК – Днес ще се наложи да преодолееете объркването от ваши минали отношения. Чувствате се несигурни в знанията и уменията си и не е бива да ги изтъквате като ваш плюс. Планирате скоро да пътувате, но най-вероятно това ще си останат просто планове, освен ако не го отложите за след време.

хороскопи:  еротичен | асцендент Рак

hj5

ЛЪВ – До вас днес достигат интересни възможности, тъй като сте на път да реализирате свои финансов проект или да получите подкрепата, която сте очаквали дълго. Бъдете внимателни, тя не е безвъзмездна, нито човекът, който иска да ви помогне го прави заради хубавите ви очи. Много скоро ще потърси своя дял.

хороскопи:  еротичен | асцендент Лъв

hj6

ДЕВА – Вие сте в завидно добро настроение днес, очакват ви важни срещи, неочаквано започват да ви търсят много хора, някои от които дори трудно си спомняте. Усещате засилен интерес към вашата особа и това ви кара да се чувствате важни, значими и полезни. Не бързайте обаче да поемате излишни ангажименти, завладяни от еуфорията, която ви е обзела.

хороскопи:  еротичен | асцендент Дева

hj7

ВЕЗНИ – Вие преминавате през кризисни моменти в работата ви, което ще ви позоли да разберете къде точно се намирате в йерархията и какво е отношението на колегите и партньорите към това, което правите. Бъдете положително настроени към критики отправени към вас, те ще ви помогнат да бъдете по-добри в работата си. 

хороскопи:  еротичен | асцендент Везни

hj8

СКОРПИОН – Днес сте тотално погълнати желанията си и чакате деня да мине бързо, за да се насладите на приятна компания или дългоочаквана среща. Всъщност бъдете внимателни, тъй като очакванията ви съвсем няма да се оправдаят.

хороскопи:  еротичен | асцендент Скорпион

hj9

СТРЕЛЕЦ – Днес сте ангажирани с реализация на сериозни работни планове. Напредъкът им е много бавен и неудовлетворителен за вас. А семейството и приятелите ви наспоследък са на заден план. Сега е времето да им обърнете повече внимание, както и да решите проблемите, които са се натрупали там. 

хороскопи:  еротичен | асцендент Стрелец

hj10

КОЗИРОГ – Настроенията днес диктуват изцяло ежедневието ви. Обърнете повече внимание на партньора си, задоволете негов каприз, посетете скъп ресторант, впечатлете го с нещо голямо и скъпо, той го заслужава, а и вие отдавана тъсите повод и начин да му покажете чувствата си. 

хороскопи:  еротичен | асцендент Козирог

hj11

ВОДОЛЕЙ – Днес сте се събудили с твърдото желание да се радвате на живота, да се радвате на своята независимост, финансова сигурност и стабилност. Вродената ви свобода в комбинация с пълни джобове ви кара да се чувствате щастливи.

хороскопи:  еротичен | асцендент Водолей

hj12

РИБИ – Вие сте във фокуса на света около вас. Радвате се на силен емоционален период, държите се фриволно и своенравно. Обърнете внимание как това изглежда в очите на партньорите ви. 

хороскопи:  еротичен | асцендент Риби

Дневният хороскоп ви дава кратка прогноза за най-силно акцентираните теми, актуалните проблеми и тактиката, която ще ви помогне да запазите баланс справяйки се най-добре във всяка ситуация. Предизвестен проблем е половин проблем, а и винаги ще знаете дали шансът е на ваша страна или ще е по-добре да изчакате по-подходящ момент за реализация на намеренията си. Консултирайте се винаги с вашия дневен хороскоп преди да решите какво да правите.