В кой час на денонощието сте родени? – част 2

3480

60496147_3330a11d13

…човешкият организъм реагира по различен начин на всеки часови отрязък от денонощието. Затова “дневните” хора са екстровертни натури, а “нощните” проявяват подчертана склонност към вглъбяване в себе си.

От 16 до 18 часа

Вашето поведение е белязано от необходимостта да чувствате одобрението на околните. Обичате да споделяте проблемите си и да помагате на тези около вас, харесва ви, а и е неизбежно да не работите в екип, държите на семейството, спокойствието, финансовата обезпеченост. Ненавиждате конфликтите и предпочитате компромиса пред тях. Опитвате се да излизате винаги с достойнство от проблемите и успявате благодарение на дипломатичния си език.

От 18 до 20 часа

Родени в тази част на деня, вие се подчинявате на отдавна заучени поведенчески ритуали, понеже не искате да се натоварвате психически и се страхувате от неплануваните обрати във всекидневния живот. В същото време сте изключителни перфекционисти и сте убедени искрено, че никой друг не би могъл да свърши по-добре работата ви. Приятелите знаят, че винаги могат да разчитат на вас. Вие сте верни и постоянни, грижовни и много лоялни в отношенията.

От 20 до 22 часа

Основната ви цел е свързана с необходимостта да обичате и да бъдете обичани. За вас животът е театрална сцена, на която играете различни роли, но това не ви пречи да се справяте чудесно със задълженията си и да проявявате чувство за отговорност. Демонстрирате показна самоувереност, самозаблуждавайки се, че така прикривате успешно своята вътрешна несигурност и недостатъци. Трудно понасяте критика и не избягвате да гледате истината в очите, когато тя не е удобна за вас. В голяма степен сте егоисти и се интересувате от собственото си благоденствие, но рискувате да останете сами на върха.

От 22 до 24 часа

Като всички родени в тези часове, и вие се стремите да контролирате света наоколо. Непрекъснато ви преследва страхът от голяма загуба – на имущество, пари, любими същества. Семейството и хората близо до сърцето ви са най-сигурното ви убежище, а навиците – вашата втора природа. Притежавате силно развита интуиция и с пълно основание разчитате на инстинктите си. Вие сте добри стопани и ръководители и умеете да запазвате приятелството.