Всеки човек се пита: “Дали постъпвам правилно?” Отговор на този въпрос може да даде само Астрологията, която поглеждайки в бъдещето показва кой от всички възможни ходове ще е най-успешен. Как бихте постъпили, ако знаехте предварително кой е най-удачния ход. Със сигурност щяхте да заложите на него. Човек често залага на риск и очаква случайността и късмета да проработят, за да се случи най-доброто. Но защо да разчитаме на случайността след като я има Астрологията и тя ни дава преценка за най-подходящото действие и най-подходящия момент то да бъде извършено.
Астрологията е пътеводител, който може да ни помогне, знаейки предразположеностите на характера и съдбата си, да начертаем най-успешния, безпроблемен и добър път, който да ни изведе по-бързо и по-близо до целите, които сме си поставили. Астрологията помага да намерим и истинско обяснение на трудностите в живота си и каква роля играят за личното ни развитие.

Една мъдрост казва, че ако Бог даде на човек възможност да промени живота си и да махне от него всички трудни моменти и да го изживее наново без тях, но в същото време му разкрие дълбокия смисъл на тези трудности, то никой човек не би променил нищо в живота си и би го изживял по същия начин.

Астрологията е пътеводител, който ни показва не как да се борим, противопоставяме или “заобикаляме” съдбовното си предначертание, а как най-добре да го следваме. Коя е нашата мисия и как следва да сме подготвени за нея.

Личната свобода е заложена в съдбата ни, човек се ражда свободен и остава такъв докрай, но често попада в капаните на собствените си грешни решения и действия и сам се отказва от свободата си. Затова и бащата на Астрологията – Клавдий Птоломей казва за влиянието на планетите: “Звездите посочват, но не заповядват!”

Това не само, че е възможно, но е и най-разумното решение, за да не пилеем жизнената си енергия и ресурси напразно. Астрологията може да предпази човек от много грешни стъпки и да го запознае с логиката на неговия житейски път. Без това познание, човек е обречен да се лута и върви “пипнешком” през годините на живота и когато най-сетне осъзнае жизнената си цел, да разбере, че е твърде късно да я осъществи.

Астрологията дава шанс да осъзнаете нещата от живота много по-бързо и по-ефективно.

Как да се запиша?

Изучаването на науката Астрология никога не е било толкова лесно, достъпно и безпроблемно, колкото сега. Онлайн курсът по Астрология е интерактивен, разкриващ богатството на тази наука стъпка по стъпка, без да е нужно да тръгвате с предварителни познания.

Курсът е богато онагледен с примерни хороскопи, таблици, схеми и графики, отделено е място на всяко понятие и е разкрита успешната и точна схема за тълкуване на хороскопа. След завършването на онлайн курса, вие ще можете да изтълкувате не само своя собствен, но и хороскопите на своите близки и познати, както и да използвате тези познания за свой ориентир оттук насетне в живота и отношенията си с хората.

За да придобиете представа за нивото на курса, формата на лекциите, които ще получите, както и професионалното му качество, можете да разгледате примерните страници от курса дадени долу под формата на електронна книга, които са част от първата уводна лекция от курса по Астрология. Може да разгледате и подробно програмата му, както и да се запишете онлайн. Направете своя избор сега!