Асцендент Стрелец

36372

sag Асцендент в  Стрелец
Водещи лични качества: великодушие, многообразие и позитивизъм
Девиз “Никое предизвикателство не е достатъчно голямо”

Хората с Асцендент  Стрелец са родени оптимисти, открити и адаптивни, те творят живота си с голям замах, следвайки авантюристични подбуди и желанието непрестанно да научават нови неща. Притежават изключителната възможност да виждат позитивното и да преодоляват дребното и несъщественото. Винаги подхождат с великодушие и непредубеденост към околните, като за основен критерии в отношенията си с тях поставят честността и искреността. Гласуват доверие на околните, но непрестанно следят дали те го оправдават, ако не, стават резервирани и критични. Носители на големи каузи, те търсят винаги голямо пространство за изява, там където ще могат с неограничен замах да реализират идеите си. Именно затова не се чувстват добре поставени под ограничения или контрол. Вроденото им свободолюбие ги кара да държат една профилактична дистанция, с което се презастраховат от опасността да изпаднат в зависимо или подчинено положение. Личната им свобода стой над всичко и понякога отстрани може да изглежда, че не са достатъчно ангажирани с нещата, с които би следвало да са. Изискват свобода, но и дават свобода на хората около тях. Предпочитат отношения изчистени от йерархия и дори с близките си хора, роднини и деца се отнасят непринудено, по-скоро като с приятели, отколкото да разчитат на авторитета си. Често оптимизмът им може да не е подплатен, така че не вярвайте безусловно на всяко тяхно обещание.

Те имат огромна вяра в собствения си успех и ентусиазирано преследват целите си чертаейки велики планове и давайки големи обещания, но в живота си са по-скоро експериментатори и не се боят от грешките, които могат да допуснат, а ги приемат за поуки, които им помагат да продължат по-уверено нататък.

Тези хора са неуморни и непрестанно са ангажирани с някаква дейност, търсейки все нови предизвикателства и върхове за покоряване, като тази неспирна динамика заема голяма част от живота им. Самите те са неизчерпаем източник на оригинални и нови идеи, носещи отпечатък на едно нестандартно мислене и винаги има какво да предложат и кажат. Техните мнения са впечатляващи и се отличават със склонността си към обобщения. Идеите им са обикновено нахвърляни “на едро” и не се отличават с детайлност.

Впечатляват с богатата си обща култура и със способността си да се изказват по всякакви въпроси, добри импровизатори са и именно това може понякога да ги накара да изглеждат повърхностни и неподготвени в дълбочина. Понякога робуват на твърде оптимистичната си настройка за света и могат да ги приемат за наивни и повърхностни в очакванията им, но прекрасното им вродено чувство за хумор е способно да ги изведе от подобно неловко положение. Дори когато не се чувстват в кондиция не губят високия си дух. Любознателни и отворени към новото.

В отношенията си с партньорите търсят провокацията и новото, обичат разнообразието и интелектуалното предизвикателство, както и това, че искат всеки ден да заспиват с нещо ново научено. Способни са да попиват всякаква информация и да я комбинират по подходящ начин.

Животът им като цяло е изпълнен с предизвикателства и непрестанни промени, които ги провокират да се адаптират към новите условия бързо и гъвкаво.

Известни личности с Асцендент Стрелец: Брад Пит, Катрин Зита-Джоунс, Елвис Пресли, Марлон Брандо, Бриджит Бардо, Силвестър Сталоун, Лейди Даяна, Никълъс Кейдж, Джоди Фостър,  Жерар Депардио,  Майка Тереза, Леонардо да Винчи, Брус Лий, Елизабет Тейлър, Боб Дилън, Коко Шанел,  Томас Едисън,  Жан-Пол Сартър, Изабела Роселини, Бриджит Фонда.

1cover

За подробна интерпретация на личен хороскоп виж тук

Хороскопът е реална карта на разположението на небесните тела – планети и звезди по небесната сфера в точния момент на раждане на даден човек. Тя отразява реалните характеристики и тенденции във всички сфери на живота в детайли и дава възможност те да бъдат описани, както и да се даде реална прогноза за развитието им във времето. Само този хороскоп е истински, реален, стойностен и персонален.