Асцендент Риби

23866

pisces Асцендент Риби
Водещи лични качества: чувствителност, алтруизъм и авантюризъм
Девиз “Всичко желано се сбъдва, нужно е само повече търпение”

Хората с Асцендент Риби се опитват да използват потока на живота и неговата посока, за да вървят напред, избягвайки да насилват нещата, подхождат с упорито търпение и изчакват подходящия момент, за да действат. Те са предпазливи и не споделят намеренията си преди да са ги довели до крайна реализация. Понякога изглеждат непредприемчиви и пасивни, нерешителни и очакват по-скоро обстоятелствата да им подскажат как да действат, отколкото самите те да предприемат свой ходове. Тяхното търпение и способност да търпят нещата, които не ги удовлетворяват е пословична, като са склонни многократно да правят големи компромиси и да отстъпват от своята позиция, особено в отношенията си, правейки това с надеждата, че винаги има частица надежда нещата да се развият в друга посока. Този им маниер по-често обаче им носи повече разочарование, отколкото удовлетворение. Имат остра нужда от повече решителност и воля за действие, както и да следват неотклонно личните си решения.  Трудно скъсват с обвързаността си към хора и начин на живот и обичат плавните преходи в живота си. Притежават висша форма алтруизъм  и са склонни да дават от себе си, да жертват време и внимание, грижейки се за нуждите на околните. Това те правят естествено, спонтанно и безкористно. Ненавиждат конфликтите и ги избягват с мълчание и такт, а когато попаднат на агресивно поведение предпочитат да се затворят в себе си и да търсят своя вина, отколкото да се настройват негативно към света около тях. Ако нещо им пречи търсят причината в себе си и се опитват да се променят, а не да променят света.

Тяхната пределна отвореност и възприемчивост ги прави адаптивни и гъвкави, а вътрешната им променливост, която се дължи на пиковете и спадовете в настроенията им ги прави трудно познаваеми. Нужно е да ги познавате отблизо, за да сте сигурни в истинските им намерения и отношение. Дори тогава е гарантирано, че дълго време някоя част от тяхното минало, характер или нагласа ще останат за вас тайна. Това са едни от най-потайните и непознаваеми хора и винаги могат да ви изненадат с някоя нова черта от характера си. Обичат да изненадват другите с разкрития за личността си, някои от тях, понякога шокиращи.

Те са хора на настроението – понякога мълчаливи и безизразни, друг път ведри и приказливи. Макар да не го показват, те лесно се впечатляват и са способни да запомнят несъществени детайли. Имат душа на мечтатели и често кроят невъзможни и фантастични планове. Предпочитат да гледат на света през своята гледна точка, която не е обезателно обективна, което често поставя в недоумение тези около тях, на които те дори смятат, че няма нужда да дават обяснение за неразбираемите си действия и мотиви.

Тези хора трудно се поддават на категоризиране, най-малко, поради тяхната променливост и вечно изплъзващ се от описание характер. Самите те не се чувстват щастливи, ако бъдат вкарани в рамки. Предпочитат да дават воля на природата си. Креативни и чувствителни, способни да претворяват реалността в изкуство, оставяйки затворени в собствения си свят. Избягват старателно сблъсъците със суровата действителност и се опитват да се дистанцират от нея най-вече като се отдават на изолация. Доверяват се на интуицията и макар да са организирани, важните решения вземат под давление на емоциите си.

Самите те търсят стабилни, трезви и практично ориентирани партньори, които да ги “приземят” и да ги свързват с реалността. Всеотдайни са в отношенията си и не се щадят, за да спечелят доверието на партньора си. Загрижеността и вниманието, които проявяват са пословични. От своя страна партньорите им им дават посока, като им помагат да подредят приоритетите в живота, както и да бъдат по-целеустремени и конкретни в търсенията  и желанията си.

Известни личности с Асцендент Риби: Джордж Клуни, Деми Мур, Робърт Редфорд, Папа Бенедикт XVI, Каролин принцеса на Монако, Антонио Бандерас, Уйтни Хюстън, Й.С.Бах, Жорж Санд, Жан Габен, Ал Капоне, Ринго Стар, Джони Кеш, Александър Солженицин, Аристотел Онасис.

1cover

За подробна интерпретация на личен хороскоп виж тук

Хороскопът е реална карта на разположението на небесните тела – планети и звезди по небесната сфера в точния момент на раждане на даден човек. Тя отразява реалните характеристики и тенденции във всички сфери на живота в детайли и дава възможност те да бъдат описани, както и да се даде реална прогноза за развитието им във времето. Само този хороскоп е истински, реален, стойностен и персонален.