Изчисляване на Асцендента

36632

Асцендентът – “изгряващият знак”  се свързва с първото впечатление, което оставяме в другите, физическото ни излъчване, маниерите, поведението, начина на реагиране, защитните механизми, очакванията ни, новите ни проекти и отношението към предизвикателства…

Всеки знае своя рожден слънчев знак, наричан популярно зодия. Чрез него човек се охарактеризира твърде стилизирано, чрез качествата, които притежава, неговите слаби и силни страни. Важно е да се знае, обаче, че знакът разположен на Асцендента влияе също толкова определящо върху живота и дори по-силно. За да го определите е необходимо да знаете освен рождената си дата, също така и часа на раждане. Чрез таблицата дадена по-долу може да определите своя Асцендентен знак, като засечете две стойности. С помощта на дадената таблица лесно можете да определите асцендента си.  Намерете реда с часа си на раждане, и го засечете с колонката, в която попада рождената ви дата, така ще намерите търсения знак.

Ако сте родени в периода 01.04.-01.10.1979г. и следващите години, извадете един час и тогава търсете вашия асцендент.  Причината е във въвеждането на лятното часово време в България от 1.04.1979г.

Например, ако сте роден на 5.07.1980г. в 12.30 часа, тогава първо ще извадите 1 час, заради лятното часово време

и тогава погледнете в таблицата в колоната “от 02.07 до 11.07” и в реда за 11.00ч.

Асцендентът е Дева

ag_ascendant

Възможни са неточности, тъй като таблицата е с голям часови диапазон.
Ако имате някакви колебания за Асцендента си пишете ни ТУК

Ако сте определили своя Асцендентен знак, кликнете върху него,

за да прочетете характеристиката му.


aries

ОВЕН

ТЕЛЕЦ

БЛИЗНАЦИ

РАК

ЛЪВ

ДЕВА

ВЕЗНИ

СКОРПИОН

СТРЕЛЕЦ

КОЗИРОГ

ВОДОЛЕЙ

РИБИ