Асцендент Водолей

30814

aquarius Асцендент във Водолей
Водещи лични качества: индивидуалност, буден ум и сила на духа
Девиз “Да бъдеш най-отпред помага да виждаш нещата най-ясно”

Хората с Асцендент Водолей са оригинални личности, които държат да подчертаят с действията си своята индивидуалност. Характерната за тях свобода на духа им дава възможност да надраснат ограниченията и издигайки се над конвенционалните норми да търсят поле за изява. Притежават чудесна комбинация от дълбока интуиция и интелектуална проникновеност, която им позволява да търсят в посоки пренебрегвани от другите, предпочитайки трудните пътища, именно защото знаят, че проправяйки нови пътеки и показвайки света по нов начин могат да се почувстват удовлетворени.

Тези хора избягват подражателството и заучените схеми, търсят свой маниер на изява и в зависимост от личния си капацитет от качества поведението им може да варира от обикновено оригиналничене до изграждане на един неповторим характер. Те са хора, които трупат много познания, използват ги умело, настроени са енциклопедично и се стремят да нямат пропуски, търсят обяснения за случващото се. Имат добър подход в общуването с околните, умеят да предразполагат и да се изразяват на разбираем език. Вдъхват доверие, което често ги поставя с ролята на съветници и експерти.

Житейският им стремеж е непрекъснато да се развиват и повишават квалификацията си, както и да развиват способностите си, което е основна движеща сила и критерии за преценка, когато се налага да избират работно място или кръг от хора, с които да общуват. Обичат да дават от себе си, но и да получават предизвикателства, такива, които да ги карат да търсят отговори. Конвенционалните разговори, ежедневните тревоги са нещо, което са се научили да държат настрани.

Те се развиват бързо и обикновено децата с този асцендент съзряват рано, много  будни и осъзнати са, болезнено любознателни и съобразителни. Увлечението им към познанието се формира още в ранните години. Ориентирани са еднакво добре както към науката, където могат да работят в първите редове, използвайки своята изобретателност, така и в сферата на философията и религията, където могат да достигнат метафизично осъзнаване. Немалка част от хората проправили нови пътища за човечеството в сферите на науката, духа и философията и променили съдбата на света притежават този асцендент.

Много е трудно да впечатлите с нещо подобен човек, най-малкото защото самите те много често предизвикват и шокират околните провокирайки ги да мислят и да погледнат на света под друг ъгъл. Тяхната гледна точка винаги впечатлява с оригиналността си и с начина, по който интерпретират и възприемат случващото се.

Повечето от тях са твърде общителни и добре приети, даващи свобода на околните и изискващи такава за себе си. Обичат разкрепостените и трезвомислещи хора, с лично мнение, интелектуално и духовно начетени и са склонни да бъдат крайно критични към посредствеността и житейската мудност. Имат просветителска мисия, тъй като това, което казват и правят лесно достига до другите. Разбира се, нужно е да осъзнават отговорността, с която се нагърбват, влизайки в подобна роля.

Могат да съчетават в себе си голям хуманизъм и способност да разбират добре околните и имат силата да им помагат със съвет или действие. Истината е, че много малко хора могат да задържат истински и продължително вниманието им, към повечето проявяват просто вроденото си приятелско отношение.  Въпреки напрегнатото търсене на новото в живота си, те са твърде установени и бавно приемат кардинални промени в него, които стават по-скоро плавно, отколкото рязко.

Самите те предпочитат независими и съзидателни партньори, често привличат около себе си хора на изкуството, ярки  индивидуалности, властни, изявени, успели, търсещи и оригинални личности.

Известни личности с Асцендент Водолей: Барак Обама, Жак Ширак, Орландо Блум, Ръсел Кроу, Джим Морисън, Кристина Агилера, Мат Деймън,  Алисия Силвърстоун, Карл Густав Юнг, Френсис Бейкън, Карл Маркс, Емануел Кант, Джиду Кришнамурти, Гагарин, Реноар, Скот Фитджералд.

1cover

За подробна интерпретация на личен хороскоп виж тук

Хороскопът е реална карта на разположението на небесните тела – планети и звезди по небесната сфера в точния момент на раждане на даден човек. Тя отразява реалните характеристики и тенденции във всички сфери на живота в детайли и дава възможност те да бъдат описани, както и да се даде реална прогноза за развитието им във времето. Само този хороскоп е истински, реален, стойностен и персонален.